Wie we zijn

Arne Parmentier en Maxime Korber zijn de advocaten achter onbetaalde-huur.be. Zij zijn beide sinds het begin van hun carrière werkzaam bij PC Advocaten te Waregem en ondersteunden reeds een veelheid aan verhuurders bij juridische disputen omtrent hun huurcontracten.

Wie zijn we

PC Advocaten is een advocatenkantoor gelegen te Waregem. We zijn gespecialiseerd in huurrecht, sinds 1986.

Onze missie

Wij willen verhuurders een klare kijk en vlotte oplossing bieden wanneer ze in de problemen geraken met hun huurder.

Hoe werken we

We bezorgen u voorafgaand aan enige werkzaamheden een duidelijk stappenplan en klare offerte. Zo weet u op voorhand waar u aan toe bent.

Onze geschiedenis

Parmentier Couvreur | PC Advocaten werd in 1986 door Walter Parmentier, thans ere-advocaat, en wijlen Caroline Couvreur opgericht.  Maxime Korber vatte zijn advocatenstage aan in 2012 en bleef nadien als advocaat verbonden aan het kantoor. In 2015 vervoegde Arne Parmentier het kantoor en werd de legacy verdergezet. PC Advocaten biedt u op die manier meer dan drie decennia expertise en ervaring.

Onze aanpak in drie stappen

01

Aanmaning

Eerst en vooral manen wij uw huurder aan. Hierin wijzen wij uw huurder op diens verplichtingen en maken wij deze attent  op de gevolgen die niet-betaling met zich meebrengen. Wij proberen uw huurder te bewegen tot minnelijke aflossing van de achterstal en stipte betaling van de lopende huur.

02

Verzoekschrift

Wanneer wij niet tot een akkoord komen met uw huurder, dagen wij deze voor de rechtbank. Naast de veroordeling tot de achterstal, vragen wij ook de ontbinding van het huurcontract en de vrijgave van de huurwaarborg in uw voordeel.

03

Vonnis

Nadat wij het vonnis ontvangen, vragen wij meteen de huurwaarborg op en manen wij uw huurder aan het pand te verlaten. Enkel in absolute nood laten wij een uithuiszetting uitvoeren. Op dit moment gaan wij ook na of uw huurder enige goederen heeft waarop wij beslag kunnen leggen.

Waarom PC Advocaten?

Advocaten zijn niet zomaar juridische adviseurs. Wij kennen als geen ander de “ins and outs” van de procedure. Wij weten wanneer een procedure nuttig is en – vooral – wanneer niet.

U bezorgt ons uw huurovereenkomst en verhaal, wij bezorgen u een concreet stappenplan gebaseerd op de wet en onze procedurele ervaring. Zo weet u meteen waar u aan toe bent, en dit geheel vrijblijvend. Pas hierna beslist u of u met ons in zee gaat.

Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij inschatten hoe zwaar onze werklast zal zijn voor uw probleem. Wij bezorgen u dan ook meteen een duidelijke offerte tegen forfaitprijs voor de ganse procedure. Is de werklast zwaarder? Geen probleem, dat nemen wij op ons.

Bij aanvang vragen wij u nog geen betaling. Pas bij resultaat, factureren wij de forfaitprijs zoals op voorhand afgesproken. Ofwel is dat bij minnelijk akkoord met uw huurder, ofwel bij vrijgave van de huurwaarborg na vonnis.

Wij houden u spontaan op de hoogte van alles omtrent uw procedure. Hierbij adviseren wij u telkens over de te nemen stappen en overleggen wij met u over de manier van aanpak. U kan ons steeds per e-mail en telefonisch bereiken over uw dossier.

Ontstaan kantoor
2019
hart
Jaar ervaring
ervaring
Dossiers behandeld
+
behandelde dossiers

Betaalt uw huurder niet?

Upload hier uw huurovereenkomst en vertel ons erover, u krijgt binnen de 48 uur een plan van aanpak!